Introductie

Wie of wat is Gardeniers bouwkundige dienstverlening? Sinds Maart 2018 bestaat Gardeniers bouwkundige dienstverlening. Een allesomvattende maar lange bedrijfsnaam. Vandaar wordt deze verder als GBD genoemd op en als adres van deze site: Aangenaam,Ik ben Etienne Gardeniers,geboren in 1981 te Heerlen Woonachtig in Zuid-Limburg.
Na afronding van MTS bouwkunde en het behalen van de aannemersopleiding Heb ik de nodige ervaring opgedaan in de calculatie,werkvoorbereiding en bouwbegeleiding van de volgende onderdelen: Betonbouw en kleinschalige nieuwbouw van woningen,verbouw en renovatie van woningen,horeca-, en winkelpanden voor diverse opdrachtgevers.
Recente werkzaamheden: De afgelopen 2 jaar heb ik,via een bouwbedrijf in midden-limburg ook te maken met de aanpak van brand- en stormschades van diverse verzekeringsmaatschappijen.Dit werkgebied bestrijkt midden en noord Limburg en Zuidoost Brabant. Tevens diverse Shopfits uitgevoerd voor binnen- en buitenlandse winkelketens in het Designer Outlet center Mcarthurglen in Roermond.

Contact

  • Tel: :
    +31 6 18 511 299
  • E-Mail:
    info@g-b-d.nl